Friday, June 11, 2010

cecatness is her

hujan turun lebat gila. guruh berdentum dentam. gelap gelita kat luar tu. kalau kat rumah mesti aku tengah landing atas tilam sambil membuta. oh heavennyeeee...

Mamok nak pindah dah. hari ni dia last (berapa kali aku nak tribute pasal dia ntah). sekarang dia tengah pening buat emel salam terakhir untuk budak-budak opis. aku suruh dia tiru emel Linda je. hehe.

aku harap penganti Mamok nanti macam dia jugak. cecatness. sebab aku nih garang (dorang cakap) tapi sebenarnya berhati baik. ececeh. walaupon aku nampak garang (puji lagi) tapi kalau dah kenal lama sikit baru tau aku macamana. macam aku kenal dia dulu lah. mula-mula aku buat dekk je. dah lama baru ko suka kat aku. kan? kan? (:

last week dia belanja kitorang nasik lemak ayam goreng. sedap! sehari sebelum tu dia belanja aku cendol. cendol tersebut lah punca utama kerosakan suara aku. time nak mula batuk baru baik hati nak belanja aku. yang aku pulak apasal tanak tolak? hish. so bersuara rock lah aku sepanjang minggu nih.

kad comel untuk Mamok. sorry ma, tak sempat nak beli hadiah lain. aku nak bagi teddybear kecik merah ngan kuning tu ko tanak. kena dera la. kena celup kopi la. so jangan banyak bunyik. amik kad nih dan paling mahal aku adiahkan ko doa. semoga ko seronok bergosip dengan bini-bini polis yang gemok-gemok tu. lepas ni mesti ko makin gemok. hahahaha.

we will be friends,
as long as stars twinkle in the sky,
as long as angels are there up high,
'til ocean run dry,
and 'til the day i die...eceh

remember, SPLians rawkkkkk!!!

sobs... ):

13 comments:

erkies said...

aaa.. kak yat.. post nih buat sy nak nangis jugak la..

~ eMaSuSiLa ~ said...

mamok dia panggil aku..

✿nkara✿ said...

ema gemok aka mamok...
huhu

erkies said...

"mula-mula aku buat dekk je. dah lama baru ko suka kat aku. kan? kan?" statement yg tak boleh diterima akal yang waras.. hehehe..

✿nkara✿ said...

kalo sume orang cecat cam korang mesti bole terima kan? kan?

~ eMaSuSiLa ~ said...

ktorg blh terima sbb cik yatt pun cecat..

✿nkara✿ said...

sok kitorang nak pegi tengok A-Team...
sana ada pawagam ke?
keh keh keh

NURUL said...

hi salam kenal. tq dtg jenguk blog saya. blog ni nmpk nice. penulisan yg agak ringan utk di baca. gmbr yg menarik.

dr mama raina evaqairina

Love Says it All~ said...

PERSONAL MAKEUP CLASS @ SHAH ALAM 26TH JUNE 2010. RM150 ONLY!! SMS 016-2128740 TO REG. HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM

ravishingpeacock said...

sweetnye kate2 tu..huhu ;)

✿nkara✿ said...

hi nurul,
tq too. lef ur blog. will come again. (:

hi eyra,
teringin nak masuk makeup class. tapi bukan sekarang. next time ok.

hi ravishingpeacock,
thanks for coming. (:

ara said...

~wee...menariknya cendol! hanya terdapat di malaysia je tau so, let go the sore throat.

✿nkara✿ said...

hi ara,
cendol sedap! hehe...
nnt balik malaysia ara kena makan tau.. (: