Friday, April 30, 2010

to you of mine

mood nak update belog ada, tapi malas nak pikirkan apa ayat power nak ditulis.
aku bukan reti nak buat-buat ayat menjela-jela nih.
baca orang tulis aku suka. tapi tak semua la, certains only.
hanya yang mentarik hati saja yang aku suka baca.

contohnya, belog sendri. of kos la kan. takan aku tak suka baca belog sendri. sendri buat sendri baca, sendri syok sendri la kan? hehe.

belog comel, maksudnya comel lah. ayat comel. template comel. gambar comel. comel mata aku nak baca. elehhh... semua orang mesti suka benda-benda comel ni. jangan tipuuuuu.

pastu, ayat-ayat yang senang aku paham. ayat-ayat simple dan tidak meleret dan merepek sangat disukai oleh aku. ya, aku pon kadang-kadang suka gak buat entry merepek tapi ikut sapa yang suka baca la kan? aku suka tulis merepek so aku kena suka baca orang yang tulis tak merepek. faham tak?

lagi? ermmm...
kan aku dah bagitau tadi aku taktau nak tulis panjang-panjang.

aku dah laparrrr...
nak cari waffle perisa beri biru kat kafe.

pada sesapa yang singah tu... terima kasih banyak-banyak ye.
sila lah singah lagi ok. T___T



p/s : dalja's spring ost - to you of mine.

3 comments:

asmaria said...

wah bukan main lagi comel si adek kita ni,jum singgah kongsi tips rumah tangga, tips elak suami isteri perang besar,doa untuk anak dll di: http:edarannama.blogspot.com

cyberboy said...

blog yang comel...hehhehe yew memang comel..

✿nkara✿ said...

kak asmaria,

tinkiu for coming ek...
tips? oyeah... best nih..hahaha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

en cyberboy,

comel? hehe...
u pon comel jugak...tettt