Thursday, April 22, 2010

testing ping

dok jengah belog orang asik-asik nampak banner gengblogger. apakah itu?

so aku pon bergolek ke web gengblogger plak. golek punya golek... aku pon cuba register nak jadik geng. pastu nampak lak gengblogger main ping-ping. aku yakni insan baru nak blaja nih pelik la. nampak je butang ping, konpiden je aku klik.


apa itu ping? sila jangan tanya aku. aku pun baru nak blaja.


ini adalah entry khas untuk testing ping... muahahaha

pangggg...(kena lempang sedas)

4 comments:

KaiZeN SHiNoBi said...

ping blog tuh maksundnya... publish new entry ke satu medium..

salah satu contoh medium adalah gblogger...

supaya lagi ramai readers, dan orang akan baca new post...

itulah function ping.

joegrimjow said...

dafar kat gb
cuba ping
lepas tu tengok traffic camne
;)

✿nkara✿ said...

joegrimjow,

dah daftar... tapi butang ping tak jumpa..aiyohhh

✿nkara✿ said...

kaizen,

ok function ping dah paham.
tapiii.. (ada gak tapi tu)
camne nak ping?
butang ping aku tak jumpe...