Thursday, April 8, 2010

status hari ini

Seronok kan baca status kawan-kawan kat facebook. Ada yang hari-hari update status, ada yang setiap jam tapi ada masalah jika update setiap 15 minit.

Bagaimana pula kalau binatang ada facebook, agaknya apa status dotang (dia binatang) ek?


Cicak : tuan rumah baru beli reket elektrik, gua kenduri nyamuk BBQ mlm nih….


Nyamuk : abis ronda rumah Ajoi….kenyang burp, Alhamdulillah.


Aedes: baru jer selamat bagi injekan maut, yeah!


Ayam: Tidaaaaaaaaaaaak, Besok majikan gua mau buat kenduri kesyukuran, gua mau di sembeliiiiihhh!


Cicak : isteriku tersepit pintu


Kucing Betina: “Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa.”


Ayam : kawan2…kalu esok gw tak update…bererti gw uda di goreng….i luv u all….ToT


Nyamuk: Siot, sekali drug addict gua hantam. Gua positif HIV AIDS


Cicak : Mau ke ke bilik air anak tuan rumah jap … baru beli videocam baru …


this week takda feel nak update belog. dalam drafts ada 2-3 entry belom publish. gambar dah taruk tapi ayat tak singah dalam kepala nih. dalam tray keje dah menimbun, next week plak dah nak exam. waaaaaaa... takut sehhhh.

petang karang la aku post entry baru (kalauuuu). nak setelkan keje jap. adios bebehhhh...



8 comments:

erkies said...

dah la post sebijik cam ema punya.. adoi.. korang nih.. sync eh? hehehe.. nasib aku tak post jugak.. hahhahaha

✿nkara✿ said...

mane de sebijik...
arghhhhhhhh (tense sbb entry sama)
=D

~ eMaSuSiLa ~ said...

malunya.. daus, nape ko x join skali post sama dgn ktorg? hehehe..

erkies said...

sebab aku tak sesyncecatness mcm korang.. hehehe

erkies said...

Thanks for your comments. Happy blogging! :9

✿nkara✿ said...

ema, agak2 ada orang pasan tak?
ke rabster nih je?

~ eMaSuSiLa ~ said...

rasanya rabster ni je kot.. cmne cara kita nak tutup mulut dia ni supaya dia simpan rahsia? kita sembelih dia jadikan sate nak? sebatang dua hinggit..

✿nkara✿ said...

2henget tak pulang modal...
sebatang patploh henget la...
barang baek punyeeee...