Wednesday, April 14, 2010

rest-in-peace

sila on mode sedih anda.

malam tadi jujue tepon nagis-nagis. kalo dah nagis tu mesti ada berita buruk kan? so aku tanya dia "kenapa? kucin mati ke?". sekali dia jawab "aah..." pastu nagis secara hebat sekali.
errrr...ingat nak membuat lawak sekali betol daaa...

rasanya baru je 2 minggu lepas uteh mentinggalkan kami. tak sangka giliran labu plak. actually aku bukan baek sangat pun dengan si labu nih. sebabnya kalo aku balik kampong nak plak time tu jujue pon balik jugak maka terpaksa la aku berkongsi katil dengan dia. pastu kalo tido kena bagi space besar untuk dia saja. perangai mengada-ngada jangan cakap la. kalo dia dah mula miaw je masing-masing dah mengelupur nak sediakan makanan dia. camni la jadinya kalo kucing manja terlebih.

tapi hanyalah tinggal kenangan (lagu kini - feminin tapi mode adira af8)
sedih okk. pasni balik takda suara labu miaw-miaw lagi dah. =(

gambar-gambar nih aku amik dari fb jujue husin.
untuk kenang-kenangan di hari kemudian.

ni uteh(kiri) & otot(kanan)..uteh baru je meninggalkan aku wat selamanya. sungguh sadis kematian uteh..die d temui mati lemas dalam perigi..mak lupe nk tutup cover tah cane die leh terjun dlm tu..so sad..semoge uteh pergi dengan tenang n bahagie d sana..i ♥ uteh..i wil mish u...

labu n oneng.
remot astro pon dia pegang.


♥ labu yg comot ♥ br 2mgu uteh 'pergi'..skg labu plak ikt jejak lgkah uteh.smpi ati ko labu xtgu mama mu nk blk mgu dpn..sedihnye..sapela yg langgar labu.kesian die..brengset btl..hm.labu ni kucing yg plg aku syg..umo die da 2taun stgah.kucin yg plg lm aku pnh bela..ari2 bg wiskas.tp ttp menten xmendebab mcm aku.pasni xda lg labu yg nk main ng aku,nk tdo sblh aku..sedihnye..slmt tggal labu..i wil mish u..mama ♥ labu so much..


semoga ditempatkan dalam golongan kucing-kucing yang beriman. :'-(

No comments: