Wednesday, April 21, 2010

Gastric Banding

lepas jalan-jalan dalam belog juliamadugoncang baru ada ilham nak buat post baru. setakat nih masih mengamalkan sistem silent reader kepada belog julia. belog julia sangattt kiut ok. hari-hari datang senyap-senyap pun tak puas-puas. hehe.

salah satu entry yang aku suke adalah yang ini. menarik jugak kan? tapiiii mahal sangat lah. alahai mana nak cekau duit sebanyak itu? takpe... carik taktik lain lah. nanti lepas nih baru pikir ok.

tadi search youtube pasal lap-banding nih. cuba tengok bawah nih.






hari nih kepala pening sangat. adakah sebab pening banyak keje? adakah pening sebab nak exam? adakah pening sebab banyak ngadap pc?

serius skang nih kepala nyut-nyut je rasanya. nak balik, ada lagi benda belom setel. selalu macam nih la bila exam dah dekat. macam-macam dugaannnn... haih.

mintak-mintak la dugaan dari sudut personal takde. tanak pening-pening kepala sebab gaduh dengan orang kesayangan. tense okek.

next week exam dah stat. hari isnin 26th ada paper knowledge management dan last paper selasa 5th next month, paper strategic management plak. semester nih final exam ada 2 paper je, lagi 2 paper dah setel takde final exam.

nak buat dan kemas apa yang patut. then nak balik umah amik kain baju lari dari umah. eh tak la. nak pegi umah sarah. harap-harap tak terbongkang lepas makan sudahhh.

No comments: