Friday, March 12, 2010

bos! surprise...!!!

seorang bos kepada seksyen pengurusan latihan telah mengsambut harijadinya yang ke 13 tahun. ya 13... tapi sila terbalikkan. itu la umur sebenar beliau.

SPLians telah berkolaborasi bersama-sama isteri beliau untuk membuat surprise party secara kecilan selepas jam 5 petang pada 2 mac 2010 di opis. bos masuk wp3 ok. so senang nak buat surprise. tidak menganggu orang lain yang tekun membuat kerja. ini hanya perasaan aku je.

begini la muka bos yang kununnya terkezut tersebut. terharu juga mungkin sebab isterinya telah berjaya membuat kezutan ini. siap bagi 2 kek lagi ok. agaknya isteri dia tau kot anak buah laki dia nih kuat makan.

nah tengok betapa comelnya kek yang telah masuk ke dalam perot aku ini.

cupcakes theme liverpool.
tak reti aku pasal team-team bola ni. bab makan aku pro.

pose ngalahkan pemain golf sebenar. bila masa bos main ntahhhh.

muka-muka standby nak terjah kek bos. posing dalam paksa. eh ikhlas, ikhlasssss.

last but not least, be happy ok.

happy birthday bos...!!!



p/s : 29 mac ni ada sesapa nak surprisekan aku tak? hehe.

2 comments:

erkies said...

ooo.. rupenye nak promote besday sendiri... hehehehhee..

✿nkara✿ said...

jangan lupe surprise ye...
aku janji akan terkejut...
hehehehehe