Sunday, February 7, 2010

shopping hopping

sogo is heavan place for the shopping lovers! walaupun sesat oleh kerna semangat keshoppingan yang sangat terserlah. takde hal okeeee...

nak info jugak, semalam fes-time aku bawak kete sendiri... ulang sekali lagi... sendiri... selalu asal masuk kl mesti bukan aku yang bawak. pastu nak masuk area sogo dan jalan tar. amat not me la... but disebabkan kemalasan nak naik tren... of kos akakkkk jugak yang kena bawak kan? nak harapkan sorang lagi budak tu... jangan diharapppp... asik depan lagi... depan lagi... sesat. amik ko. dah la tak makan lagi. memang makan maki la kan.

sampai sogo dalam pukul 11 lebih kot. park kat parking tepi area sogo tu. 7henget per enterance. kalo bawah sogo jangan harap nak dapat 7henget kot. then trus renew kad sogo. aku kad shopping je banyak. kad kredit takde. pastu pegi melantak kat foodcourt sogo.

perut. check! mental.check! fizikal.check! duit.check! ape lagi? shoppinggggg...

bawak duit pon ngam-ngam hoo. so shopping pon under bajet je. beli baju selai, handbag, bla bla. si tukang pembagi points sogocard aku beli banyak barang. tatau berapa dia habis. tak boleh debitcard, kreditcard pon dia bedal. errr... malam tadi aku cakap kat encik mj takde beli barang pon. sori ek... hehe

berkenan betul aku ngan bedsheets set nih. murah jeeeee... harga lepas diskaun dalam 4** jeeee... ingat kalo nak kawen nanti nak beli set nih la. ke ada sesape nak sponsor? amat dialu-alukan. terima kasih.

lepas habis level kena terjah, hantar barang kat keta dulu. pastu sambung balik. pegi jalan tar plak. sblom jalan tar kena terjah. terjah dulu bihun sup. kira minum petang la. habis je titisan sup terakhir. sambung shopping...

aku ada berkenan (berkenan lagi) kain ela kat sini. korean cotton.. eh digital cotton ke... dah lupa. harga dalam 3*henget je. murah. tapi tengok time balik. duit dah habis beli tudung. next time pegi nak beli. tapi pastikan datang dengan encik mj. mana tau dapat freeeeeee...

kat sini aku perasan, banyak kedai kt pasar malam nih jual kasut crocs. jual amat murah lak tu. beli 1 - 20 henget, 2 - 30henget. ok ke ha? berkenan jugak (lagi berkenan) tengok. yang ori agak mahal jugak. kalo ditengok macam kasut getah je crocs nih. zaman mak aku dah ada fesyen nih. tapi masa tu dorang design untuk motong getah. eh tak sama ek?

No comments: