Tuesday, February 2, 2010

onaka ga itai

word from the web;
onaka ga itai = sakit perut
malam tadi dah niat nak posa. posa ganti. padahal sebab dah melantak nasik sebanyak 3 pinggan malam tadi. so nak cover balik la kot. masalahnya blom pon jam 11 prot gilak babik (bukan typing eror) punye pedih. dah macam pesakit gastrik tegar. time nak posa nih ada saje la penyakitnya. lepas melantak muka ada gumbira. aje memangggg...

so bagi men-elak-kan kemelaratan penyakit tersebut. terpaksa la aku membukak posa jugak. agak-agak posa setengah hari aci tak? (sambil buat muka kesian)

prot dah makin memboncit nih. kalo dah kawen ada gak alasan. pegnen ke. anak 10 ke. tapiiii...i'm single ok. apa agaknye alasan yang releven dan tak terkena balik kat muka sendri? nih la susah jadik wanita single yang berperot boncit. rupa paras badan wajib kena jaga. takleh nak menternak spare-part. kang kata tak pandai jaga badan plak. yang paling sadis. patut la lambat kawen. sebab dia gemok. takda sapa nak. alahai susahnya...

macam mana plak dengan isu over-the-age?

dah..dah... jom balik. nak carik roti canai.

4 comments:

jay said...

2 alasan org gemok jer..hua..hua

✿nkara✿ said...

errrr...

green apple said...

kurus2 sangat sampai tetek pun takde nak buat apa....kannnnnnn.

✿nkara✿ said...

omg! kak green apple?

thanks kak for ur komen!

skang gemok pon memang tetek takde kak... mane tau kalo kurus tetek tu menyerlah...hehe