Saturday, February 27, 2010

bulan cinta giveaway

sticky mode entry.
sila scroll ke bawah untuk latest entry ok.
**************************************************************


1. Sila menjadi follower kepada suzikhai & aisyahscarf.
- done. (1st time jadik follower belog orang) =)

2. Copy & Paste banner di atas.
- done jugak. (1st jugak mencopy & menpaste banner. ye tau. mmg aku truk.)

3. Sila sticky mode untuk 2 hari di blog anda.
- nih dah blaja. harap2 tak lupe meh.

cara untuk buat sticky mode:

Setelah selesai draft post anda sila 'PUBLISH POST' dan kemudian 'EDIT POST'. Kemudian sila pergi ke post options untuk update tarikh untuk 2 hari. Akhir sekali 'PUBLISH POST' anda sekali lagi.

4. Siapakah referral anda. Contohnya kalau anda tahu dari Ana... Sila beritahu referral : Ana
- tengah blogwalking dari belog juliahoneyshakes tadi. tetibe teringin nak cube masuk contest. kot2 la bley menang ke kan. adiah lumayan tuuu... (bukan bodek ye...hehe) aku pon tatau samada btol ke camni nak masuk contest?

5. Sila hantarkan permalink anda di ruangan komen.
- wokey. after this bebeh...

Hadiahnya ialah : (jeng jeng jeng...)

1. Tempat pertama : Produk dermalogica conditioning body wash, stress relief treatment oil, body hydrating cream & the ultimate buffing glove worth RM150 (wow! aku tak penah pakai dermalogica okek)

2. Tempat kedua : Shawl dari Aisyahscarf worth RM13 (aku dah tgk belog nih. cantik2 woo...)

3. Tempat ketiga : Felt yang akan dijahitkan nama anda worth RM10. (macam tau je sape jahit felt nih. hehe...)

Giveaway ini akan berakhir pada 28 February 2010. (cepattttt...)

Pemenang akan dikira berdasarkan undi. (sila undi saya. terima kasih ;p...)

p/s : T_____________T

No comments: