Wednesday, January 13, 2010

semangat yang datang di pagi tahun baru

entry berciri lambat masih lagi diamalkan di belog ini ye puan puan...

salah satu reso aku sempena tahun 2010 nih adalah ingin mengamalkan gaya hidup sihat. kalo ikutkan ini 1st rank dalam reso aku 3 tahun berturut-turut. harap-harap tahun nih tercapai la hendaknya. tapi aku tengok sepanjang 13 hari nih... macam harapan tu tipis tapiiiii aku yakinnnn... jangan risauuuu... ada 11 bulan 18 hari lagi ok... semangatttttttttt~

subuh-subuh pagi tahun baru kitorang dah terpacak kat taman putra perdana nih. sambil menhirup udara segar dan menjamu mata. tapi... jangan harapppp... pagi tu cuma aku dengan yan je ada bersama-sama mak-mak orang. mana ada mamat-mamat ensem nak berjoging pagi-pagi tahun baru, sah-sah dorang tengah terbongkang sambut new year malam tadi. aku dengan yan pegi sambut new year dengan sherlock holmes kat alamanda je. memang tak rugi.

sambil-sambil sesi pemanasan.

mana bleh trus direct joging, kang tergeliat urat kang. (alasan)

pada sape yang tatau mane taman putra perdana nih, taman nih berada di tengah-tengah atas bukit area parcel-parcel di putrajaya. kalo kat parcel nih, kira taman nih kat atas bukit yang jadik roundabout kat area nih. tepi taman nih ada hotel shangri-la putrajaya.

kat taman nih ada laman megalit. memang cun.

yang ada muka budak tak senonoh di atas tu, aku tatau ape function megalit tu. maap sangattttt... sejarah or geografi memang aku tak suka. walaupon pmr aku dapat A, tapi time spm failed.

cantik btol kan? hari tu aku dah hafal dah dia punye informations, tapi lama sangat simpan aku dah lupo...

sedang kepenatan berjoging.

lepas je joging, reso hancussssss....
melantak nasik lemak ayam dara kat taman warisan.

aku dah agak dah.

No comments: