Thursday, January 28, 2010

lunch date

date yang tertunda nak dekat setahun.

tunggu kisah seterusnya...


re-published at 7pm :

errr...terus je la kan update kat sini.

lunch date bersame lalink tershayanggg telah berjalan dengan jayonye... setelah membuat muka sedih sekupang dua, lalink yang sepatutnya ada discussion time lunch telah mentipu bos beliau dengan menkatakan beliau ada perkara urgent di luar. beliau telah berjaya. syabas!

bos beliau (kata ganti beliau digunapakai untuk penghargaan kerna telah mengenyangkan perot aku tadi) pon pehal la kan time-time lunch nak buat discussion? tu nak makan free la tuuuu... ini la senario keje gomen. asal meeting je makan. asal makan je tentu la meeting. ish ish ish... termasuk la aku. amat gumbira sebab ada meeting. bleh makan free. jimat bukan?

tadi lalink telah mencelebrate "job" anniversary ke-3. patutnye celebrate tahun lepas. tapi lalink punye pasal... takpeeee...(ye la sangatttt...) kitorang memang tiap tahun celebrate anniversary secara berganti-ganti ni. maklum la... time masuk dulu 2 orang je. takpe la kan... kalo 20 orang jangan harappppp....

tadi celebrate kat pizza alamanda. sama seperti tahun lepas jugak. so ingat tahun ni nak celebrate kat "restoran ceruk" je. gila muak makan cheezy piza ngan seefood lasagna. aku rasa makanan berciri makanan cepat or fastfood nih dah tak sesuai untuk remaja matang macam aku ni lagi. mungkin la...

gambo tak dan nak snap. ramai sangat orang. dah biasa makan piza kan? so sendri imagine la.

"to mylalink,
thank you so much for the lovely lunch. hope our friendship will never end!"

2 comments:

sumijelly said...

dgn aku bila??dh lama dah nie?...
hahaa

✿nkara✿ said...

tgu ko balik keje kat putrajaya la...bleh hangout ke alamanda lg...hehe