Monday, November 16, 2009

hujan

perasan tak skang nih asik ujan je?
pagi, petang, siang, malam pun ujan jugak.
semalam kat seri kembangan petang baru ujan.
dah nama pun ujan... maka aktiviti riadah paling sihat adalah tidooo...

semalam, takda pegi mana pun.
eh...ada. pegi beli makanan.
ahad adalah hari untuk tido dan buat aktiviti rumahtangga.
basuh baju, kemas umah, sapu sampah, masak air...praktice makes perfect!

sblom tu, sabtu aku ada last paper exam. horeyyy!
soklan direct, tapi jawapan aku direction mensimpang siur.
banyak guna common sense je.
jangan lecturer pun marking ikut sense dia sudah. masak aku kanggg...
pastu dah nama last paper, haruslah mencelebrate.
ya ya tau... tiap sem aku celebrate.
maka berdating la aku hari tu...
takda kemana pun. pegi mines ingat nak tengok movie.
haaa...skali panjang menjela plak pembarisan nak membeli tiket.
agak-agak dah nak patah kaki, pegi alamanda plak.
sesak jugak... pelik la. blom gaji pun orang still ramai.
ke aku sorang je tak berduit?
or dorang pun macam aku datang takda duit? (ayat penyedap hati)

kat opis skang nih ujan dari pagi tadi.
sejuk ya amatttt...
cepat la pukul 5... nak balikkkkkkkkkk

ni la makanan aku semalam. =D

No comments: