Tuesday, November 17, 2009

hadiah

ミーナ telah menhadiahkan t-shirt miau pink kat aku.
cute tak? hehe.

dia nih first friend yang membagi aku hadiah.
jadik sebagai balasan aku pun bagi jugak dia hadiah.
so aku pun pegi la kat Katharine Shop untuk membeli hadiah spesel untuk dia.
macam-macam hadiah ada tau.
belon la... beg la... baju la...
so aku pilih teddy tote bag kaler pink untuk dia.

selepas mempilih wrapping berupa gift bag.
piyo akan menhantar hadiah comel tersebut.

tu piyo dah terbang menhantar hadiah.
hopefully kawan akan gembira. haha.

eh... entry cam budak senget kan?

No comments: