Tuesday, October 13, 2009

♪♫。゚Muka Kanak-Kanak Sahaja゚。♫♪

malas sungguh nak hapdet belog nih.
draf bukan main lame, tapi publishnye idak jugak.
so disebabkan aku dah malas nengok draf yang berserabut dalam posts.
aku gagahkan jugak untuk menhapdet.
perot tengah kenyang giler... kat opis ada buat jamuan raya.
dari pagi sampai skang tangan dan mulut aku silih berganti mem-pass
makanan dalam mulut dan terus dikunyah masuk ke dalam prot.
masuk aje... kuarnye idak.
jawabnye kena minum teh orang kampung la malam nih.

raya ari tu tak kemana pun.
so rumah yang dapat aku beraya tahun nih adalah umah Iyong.
aku memang suka datang umah dia sebab dia terer masak.
dan amatlah sedap sehingga aku tak larat nak drive balik umah.
umah Iyong kat Berek Polis Langkap.

silap besar la arnab nih beranak time raya.
tak pasal-pasal je budak-budak nih kejekan dia.

baby bunnies. putih ngan hitam putih.
tapi yang hitam putih dah mati kena cakar kucing.
baby bunny tu iyong masukkan dalam cage.
tapi kucing still bleh capai, baby bunny kecik lagi tak bleh bergerak.
kematian dia amatlah sadis... sian.

erra kalo bab posing memang terer...

nih babang ngan ayah.
babang balik time hari ke-3 raya.
1st raya turn balik ke melaka umah belah akak ipar aku.

erra ngan mak.

Bb ngan momel.
aku suke-suke je kasik nama manja kat baby bunny nih.

tengok gambar nih comel-comel je dorang nih.
time aku kecik macam nih ke?

dah habis. moh balik...

2 comments:

AdamIna said...

saje je nak komen..tp tak demnda nak komen... udah ler..moh balik juge...... heheheheh

✿nkara✿ said...

balik balik...

baru pasan ada komen...hehe