Saturday, September 5, 2009

♪♫。゚Jom Masak゚。♫♪

pagi tadi buat discussion kat umah Sara.
malas nak bawak kete so tumpang kete Mai dengan adik dia, Zu.
lagipun aku takut nak bawak kete sebab rasa bateri dah nak kong.
nak start pun macam sempot-sempot je.
kang tak pasal-pasal tersadai tengah jalan. sapa lak nak menolong.
patutnye petang tadi pegi beli bateri tapi dah tak dan.
mentang-mentang nak raya si budak besi nih pun sakan jugak.
sume nak serba baru dah lawan tokeyyy...

lepas pegi pasar ramadan putrajaya terus suh dorang anta ke umah Yan.
hari nih nak masak-masak secara berduet plak.
masak pun takda la beria sangat. biasa-biasa je asal bleh ngappp...

tomyam putih ala-ala terlebih kuah tu Yan masak.
kalo ikut nama atas peket tomyam kung.
ikan keli goreng dengan sambal kicap aku yang masak.
slalu sambal kicap makan dengan sup-sup lagi kaww...
request punye pasal, dengan tomyam pun bedal la.
cicah lak dengan ikan keli goreng tu... fuhhhh
habis nasik seperiuk wa cakap lu...

No comments: