Tuesday, August 11, 2009

♪♫。゚Snapshots゚。♫♪

sambil tangan mensuap nasi ayam, sambil men-edit entry.
wahhh... peribahasa baru nih. =D

masa entry ♪♫。゚Netball Team゚。♫♪ tak sempat nak mensidai muka.
so entry kali yang bermotifkan lapuk, errr...
bukan lapuk tapi bangga gila banyak dapat masuk ke semifinal.
eventho 4th place pun, tetap aku berbangga sampai 2 tahun. huh.

before start, referees buat check up dulu.
kuku panjang dan segala bagai accessories wajib bukak.

mereka memang amat dengki dengan aku.
tau la aku posisi defend.
takda la nak amik gambar pengawal pertahanan nih. =(

time break.
bukan untuk berehat tapi time untuk berposing.

baju oren ini ada ong.
2 hari berturut-turut pakai sebab nak menang punya pasal.
before pakai dah basuh tau.
so sila jangan buat spekulasi kitorang tak basuh ok.

nih kalo masing-masing angkat ketiak mau pengsan seminggu.
aku pakai deo morning breeze tau.
so maybe kurang sket kot kepamannye. hehe.



video time NRE vs NAHRIM.
boleh tahan gak laju kitorang main.
penat gila dowh time aku jadik defender.
bola langsung tak datang kat aku.
ceh, ayat berbaur riak nih. =D

No comments: