Tuesday, August 4, 2009

♪♫。゚Mana Tuan Tanah?゚。♫♪

untuk makluman ye...
tuan tanah skang berada di kingwood inn, kuching, sarawak.
tengah menjadi urusetia kursus.
start 03 - 06 ogos 2009.
cuaca amat elok disini... so hot only.
tak kemana berjalan pun sebab ini 1st time aku menjejak kaki kat sini.
dari semalam asik bergulung dalam selimut kat hotel.
so buleh tolong pikir tak keadaan aku?
boring tahap melampau dah nih.
jadual program macam padat je.
sempat ke nak beli kek lapis ngan ikan terubuk masin?

4 comments:

sumijelly said...

Wah...ko jalan jer...
bestnya....tingin nak kesana kesini..
baik ko jenjalan puas2 masa sensorang..
sok dh berikat...takut x merasa (tu aku la..) hahahaha.........

✿nkara✿ said...

sumi,

ko dok umah je la.
jage zulfadhli lg bek...hehe
agaknye kalo aku kawen pon same je kot... bf aku pon asik kuar jek.
jgn carik len sudahhhh...huhu

jay said...

weh k.yat nape aku xkene invite kt lil closet tuh?ade juai spender ker?aku xkire bek invite aku..cpt ler kat..(asik jln2 jer jeles betol!)

✿nkara✿ said...

jay,

takda sape pon yang aku invite.huhu
blom bukak lagi..

kalo ko ado spender berkopam meh la aku tolong jualkan...
keh keh keh =D