Monday, July 6, 2009

♪♫。゚Pullman Putrajaya゚。♫♪

rindu sangat nak masuk keje hari nih. nape ek?
rinduuu nakkkk updateeee bloggggg. hehe.
mau memblanja secara berhemah kena la gunakan itenet di opis.

weekend lepas best sebab dapat dating selama 2 hari berturut turut.
slalu dating sekali seminggu je. nak kumpul perasaan banyak banyak.
best betul berchenta macam ni kan? minggu ni kami dating secara sihat.
kami pegi berjogging. wahhh...menjaga kesihatan bukan?

kami singah kat satu tempat rest depan picc.
tasik yang ada empangan air. fuhlamak! view very very beautiful la.
slalu main jeling jeling je tapi tak penah nak singah.

so, kami decide nak berjogging sekitar tasik tu.

macam biasa aku akan mentukar menjadi model yang kurang kurus.
tangga nih untuk naik atas jambatan. taktau apa nama jambatan nih.
time weekend kat jambatan nih ramai orang melepak.
bukan mat mat rempit tau. tapi mak bapak siap bawak anak anak.

jogging punye jogging sampai kat satu tempat wonderland.
taraaa...nih lagi very very beautiful la.
baru aku tau nih pullman hotels & resorts putrajaya lakeside.
penah dengar nama tapi taktau kat mana.

the village - alfresco dining & bar on-the-lake.

senibina dan suasana berciri melayu, cina, india dan borneo.
macam istana di alam kayangan. me likeyy la...

mentunjuk arah pun very very beautiful.
i'm fallen in love with this place lor...

company from indonesia tengah buat family day.
rasa macam nak join dorang berpoco poco. haih.
bila orang tu nak bawak dinner on-the-cruise ek?

every weekend dating macam nih pun best jugak.
sambil menhirup udara yang nyaman buleh mensihatkan badan.
meh meh kita jogging!

No comments: