Thursday, June 11, 2009

♪♫。゚Rakan Alam Sekitar゚。♫♪

date : 02 - 04 jun 2009

tak dan nak update entry kat taman negara pahang.
gambar banyak nak mati. sapa2 tengok mesti kutuk belakang,
"takda muka lain. asik2 minah senget nih." haha.

lepas balik dari taman negara, terus basuh baju.
packing beg lain masuk baju lain nak pegi muar plak.
baru hati nak gembira. bas rosak kat senawang.
2 jam melangut tunggu bas jupem datang.
sebelum tu balik dari pahang, bas dah rosak kat genting sempah.
siap tumpang bas tepi jalan. tinkiu encik bas mahligai.

kitorang stay kat hotel seri pelangi, muar. tahap 3 bintang kot.
tak berapa best compare hotel classic, tahap 5 bintang kalo kat muar la.

masa rehearsal. kena buat tagging meja dalam dewan.
takda la dorang duduk bersepah2.
selalunya lagu negaraku akan dinyanyikan dulu baru lagu negeri.
tapi kat johor nih protokol dia kena nyanyi lagu negeri johor dulu.

time majlis pelancaran. ajk protokol haruslah berposing.
majlis nih dirasmikan oleh YAB TPM.
merasa la dia salam tangan aku. hiyak hiyak.

sekali lagi. sesi menonggeng. haha.

bestpren dari kecik2 sampai ke beso.
kalo teringat kisah kecik2 dulu memang gelak guling2.
"kita penah berak sama2 kan yan?". bodo. haha.

habis majlis. posing dengan bos. tpm dah balik dah.
sesapa nak join rakan alam sekitar sila hubungi jabatan alam sekitar okek.
selamatkan bumi. save our mothernature!
P.E.A.C.E

No comments: