Tuesday, June 2, 2009

♪♫。゚Finale - Dinner゚。♫♪

date : 18 april 2009

penat tak hilang. kaki lenguh nak mati.
kejap lagi nak pergi ke muar pulak. ada program rakan alam sekitar.
sesiapa yang ada kat muar. meh meh join!
semalam sampai dari pahang kelam kabut basuh baju.
tapi takpa. suka keja macam ni.
dah target. sebelum kawen kena pulun pergi semua tempat.
takut mr. mj tak kasik kalau dah kawen nanti. yeke cyg?

finale episod di singapore. malam ada dinner secara ramai di opis MEWR.
ni la opis dorang. dinner kat top level. nampak tak?

environment building - MEWR

left : YB Datuk Dauglas Uggah Embas (Menteri NRE),
Menteri MEWR (taktau nama), YB Dato' Zoal Azha (KSU NRE)

gelek jangan tak gelek.
pangggg! kena lempang. bukan gelek daaaa...

muka2 ceria. bila la nak start makan ni?

mak aku cakap tak baik makan bercakap.
padahal dah kebulur okek.
sebelum blah, haruslah mentinggalkan jejak.

malam di singapore.

minah nih kalo tak mensibuk memang tak sah.

babai singapore. nanti kitorang datang lagi!
malam tu sampai je hotel aku dengan k.effa terus balik kl.
pagi aku ada presentation. cuak gila nak tunggu result exam keluar.
hopefully takda yang kantoi.
nanti aku citer pasal taman negara pulak ye...

tamat. hehe.

No comments: