Wednesday, May 27, 2009

♪♫。゚Nature Walk゚。♫♪

date : 17 april 2009

sequel from the previous episod. ecewah.
misi mengisi perut diteruskan ke sebuah shopping complex.
kalau tak silap nama dia kompleks plaza pelangi.

atas escalator. tukar duit sekali time ni.
mengigil masa kat depan pengurup wang berlesen.
rm1=sd2.41
aku tukar sd50 je. time2 ni la baru tercurah2 kasih sayang pada duit.
to cayang, tinkiu ek!

ada macam tourist tak?
nak menlintas jalan secara beramai2.

salah jalan, muka tetap kontrol.
tak pasal2 kena nature walk. ok la kan linda?
ko tak sempat nak nature walk masa kat singapore hari tu kan?

tengah melantak murtabak king johor.
sedap. sedap. sedap sebab free.
aku bagi credit pada sue! bodek. bodek.
eh, sedap sangat ke mcd ko nurul?
aku memang saja letak gambar nih. ada masalah?

No comments: