Friday, May 29, 2009

♪♫。゚Kota Singa゚。♫♪

date : 18 april 2009

6 pagi dah terpaksa pegi makan.
tak penah dibuat aku makan pagi2 buta.
kunun2 nak masuk singapore awal ada nature walk.
lagipun karang jem kat immigration tu.
dekat pukul 9 pagi tak gerak2 jugak.
ada pulak mamat terlajak tido. hanginnnnn.

ondaway immigration

bahan bukti.

cover hensem siut. tak boleh blah.

wajib mensidai muka.

handphone boleh kan?

dah masuk. cantik jugak. bersih.

susah ko nak nampak muka melayu.
semua cha ya nun alif. cleaner pun sama.
kalau kat malaysia jangan harap la cleaner opis ko puak dorang.

banner. bukti kukuh.

para pari kontinjen.

haruslah ada muka2 ini.

sebelum bersukan haruslah melantak.
tak sedap langsung mee goreng dia okek.
semacam je. langsung takda feel.

perlawanan bola jaring. result terpaksa dirahsiakan.
baju dan track menampakkan aku gemok dari sebenar.
tak nak ngaku tu memang gemok. huhu.

tak dapat dikesan tangan buruk sapa.
sila blah.

No comments: