Tuesday, May 12, 2009

♪♫。゚Bola Tampar゚。♫♪

date : 8 mei 2009
time : 8.30pm - 10.30pm
venue : taman pancarona, putrajaya

1st time aku join main bola tampar. after 10 tahun tinggalkan zaman sekolah.
bengkak gile okek tangan aku menampar bola.
mana tak nya. last main aku rasa ada la tahun 1996. masa tu form 3, bulehhh?
main nih pun sebab kawan aku, ann yang ajak. geng pompuan tak cukup.
ingatkan aku datang tu nak la mencukupkan orang.
alih2 aku, ann dengan sorang budak jabatan taman laut je yang ada.
so terpaksa la kitorang combine dengan budak2 laki.
tau je la kan kalo main ngan budak laki. dorang je la yang control.
aku yang beginner nih tercangak2. tak berpeluh langsungggg okek.
hancur harapan nak menkurangkan lemak2 tepu.
last2 aku rest. tangkap gamba. ok jugak kan?

time nih aku dah benti dah. minum air je banyak mainnye idak.

gamba kaki je. nak snap gambo sendiri cam jakun lak.

majulah sukan untuk menkurangkan lemak di badan.
pesanan untuk diri sendiri.

5 comments:

Rai said...

semangat tul ko yat...main bolajaring..bola tampar lagi..bagus2..kalu xkurus gak xtaulah aku..hahahahhaha..

rai said...

semangat tul ko yat...main bolajaring..bola tampar lagi..bagus2..kalu xkurus gak xtaulah aku..hahahahhaha..

✿nkara✿ said...

oppppppssssss....
kena kurus...kurus..kurus...
aku link ko tau rai!
huhu

jay said...

huhu!aku xsenam cmtuh k.yat,aku sit up n pumping jek..then kurgkan mengketedarah..doakan aku k.yat..

✿nkara✿ said...

waaa...
bab menkurangkan ketedarah tu yg susah.
baru je makan nasik lauk ikan patin asam pedas.
uhuk uhuk uhuk