Friday, May 8, 2009

♪♫。゚The Biggest Loser゚。♫♪

sapa penah tengok cerita the biggest loser? tolong angkat tangan buleh?
ok ok tak payah sebab aku bukan buleh tengok.
sempena lunching entry pertama. aku mahu menmotivasikan diri sendiri.
sapa-sapa nak join aku takda menhalang okek.
ada nampak tak weight loss ticker tu? belah kanan tu la. sapa tak nampak sila beli spek baru.
sengaja okek aku letak bagi menampakkan lagi kesungguh mau kurus tersebut.
tadi Jannah ada membagitau WHO (world health org) tu la kot namanya. lantak la belasah je.
now bmi overweight or obesiti. ishhh..gerunnya. lebih bmi:23 dah kira obes tau.
ko tengok scale bmi aku...bmi:23.7!!!! wahhh..makin berlemak okek!
dulu punya bmi kalo tak salah aku la kan...24 or 25 baru kategori bercirikan obes.
pesal la korang tuko???

saja je aku nak taruk gamba nih. masa zaman kegemilangan tahun 2006.
masa ni berat dalam 56 - 58kg.
aku tau tang peha ngan bontot tu still beso tapi compare dengan sekarang???
tolong jangan sebut. menanah telingaaaa...
Jannah, agak2 menitis tak air mata ko mentengok gamba slim kite? sadis bukannnn...
aku harap gamba nih dapat menmotivasikan ko. tadi ko minta motivasi kan?kan?
mulai malam ni aku nak diet. buleh caya ke?
nak pegi praktis volleyball. gaya hidup aktif kena tunjuk okek.
dah dah aku tau aku dah gemuk sekarang.
aku blah dulu...

jangan lupe mentengok... the biggest loser
isnin - jumaat jam 630 ptg-8 mlm di saluran astro hallmark channel
kat malaysia dorang taknak buat ke ha?
nak jugak aku beratur....

4 comments:

sumijelly said...

yer..yer...
aku tgk aper citer tu...
ko??emm...meh arr jumpa...nak tgk ada perbezaan x??
hehehehe

nkara said...

wehh...
kitorg nak melantak kat umah ko jumaat nih...
bleh?bleh?
huhu

jay said...

huhuk..gambau nih memang zaman kegemilangan kite kat tooltech tuh..sgt lah aku rincukan time nih..aku pon cm nak masok je the biggest loser tuh kak yat..gerenti aku beratur daftar name..wat ler malaysian biggest loser plak..aku jadik contestant..leh camtuh?

✿nkara✿ said...

kang kalo ade the biggest loser malaysia kite beratur sesame...
ko aku kompom masuk...
aku? ermm....(macam la kurus sangat ek?)