Tuesday, May 19, 2009

♪♫。゚Ada Aku Kisah?゚。♫♪

sabtu lepas kitorang lawan netball kat presint 9.
join team kasturi untuk lawan team2 dalam umno parlimen putrajaya.
suka2 hati kitorang je tukar nama team.
team aak : ada aku kisah?
dasat kan? dasat lagi bila kitorang kalah. ada aku kisah?
kalah pun bermaruah la jugak.
mula2 lawan ngan team mana ntah, kalah 7 - 8
referee adalah tidak adil. time2 gabra nak shot buleh dia tiup wisel tamat.
haram okek. kasik la masuk dulu baru nak tiup.
dengan sekolah presint 11 lak, kalah 6 - 9
saja kasik dorang menang sebab hadiah hari guru.
ok la kan untuk beginner cam kitorang. janji menang sambil bergaya.

time pembukaan. kitorang pun sibuk bukak kamera.
kagum okek. aku tengok sekolah presint 9 (2) nih.
macam dok dalam universiti. kalo tak pandai jugak tak tau la.

salah satu step warm up kitorang.

yang tengah tu ketua puteri umno kasturi.
orang lain pakai baju merah. aku pakai kaler rasberry.
lagi cantik kan?

ya ya belom start main lagi. ada aku kisah?

time break ke time dah habis? kurang kepastian.
misi berposing tetap diteruskan. hikhikhik

tu nampak? nampak tak peluh kat perut aku?
lemak dah terbakar la tu. selamat tinggal lemak!

view minah2 gila posing macam ni la.
siap ada yang bawak famili berkelah makan nasik goreng lagi.

ada aku kisah?

2 comments:

rai said...

ruginya xdapat join u alls..mak mertua xsihat...huhuhu..sebagai menantu yg baik aku kenalah menjaganya...

✿nkara✿ said...

rai,

xpe2..lenkali leh join.
pe yg penting?
kerjasamaaaa...
hahaha...
bukan la...
yg penting mak mentua sihat!